Jesus sa: ”Låt bar­nen kom­ma hit till mig och hind­ra dem in­te: Guds ri­ke tillhör såda­na som de. San­ner­li­gen, den som in­te tar emot Guds ri­ke som ett barn kom­mer ald­rig dit in.”

Markus 10:14-15

Scout

Alla får vara med, från och med det år du går i 2:an i grundskolan kan du börja i scouterna på Hedlundakyrkan.
Vår verksamhet bygger på värderingar som i grund och botten handlar om att vara en schysst kompis och medmänniska. Scouterna välkomnar alla barn och unga, vi har ingen avbytarbänk.
Scouterna gör unga redo för livet! Att vara scout är att uppleva äventyr tillsammans med andra i en stor internationell gemenskap och samtidigt växa som människa. Vi försöker att vara ute så mycket vi kan. Här får barn och unga möjlighet att upptäcka en tro och lära att respektera andras.

Vi träffas varannan jämn vecka på söndagar mellan klockan 13 och 15
Hör av dig till Olle Engqvist, 070-639 87 75, eller mail olle.engqvist@dalennet.se

Tonår

Tonår har för närvarande ingen verksamhet. Om du och dina kompisar är intresserade av att träffas i kyrkan för tonårskvällar hör av dig till Olle Engqvist, 070-639 87 75, eller mail olle.engqvist@dalennet.se

Konfirmation

Konfirmationen är för dig som börjar årskurs åtta under höstterminen. Vi läser veckovis under ett läsår med start på höstterminen.