Hedlundakyrkan är en ideell församling. Den finansieras i sin helhet av gåvor och kollekter från församlingsmedlemmar och andra som vi kommer i kontakt med i vår verksamhet. Det finns många uppgifter i församlingen som utförs ideellt och är du intresserad av att lägga en del av din tid som söndagskollärare, scout- eller tonårsledare eller kanske har du andra gåvor som du vill använda i vår församling så är du varmt välkommen att höra av dig.

Rekrytering av ny pastor

Arbetet med att rekrytera en ny pastor pågår. Riktigt vilken inriktning vi ska ha på den framtida tjänsten är ännu inte klart men denna sida kommer att uppdateras löpande.

Innan sommaren ska en inriktningsbeskrivning vara klar och en rekryteringgrupp vara tillsatt. Till hösten kommer en annons i Sändaren och ev andra relevanta tidningar och vi räknar med att anställa under 2019.